TRADITIONEEL KERSTCONCERT

December 2011

Op vrijdag 16 december a.s. zal het CGK Debarim een Traditioneel Kerstconcert geven in de Grote- of St. Laurenskerk te Rotterdam. het belooft een prachtige avond te worden met veel koorzang. Naast CGK Debarim maken CGZ Lovende Stemmen en Joy uit Streefkerk, alsmede het CG Mannenkoor Laudate uit Barneveld, deel uit van de koren. Ook de samenzang vormt een belangrijk onderdeel van deze avond. Er zijn bekende musici aangetrokken om het geheel te ondersteunen. Aan het orgel kunt u genieten van de bekende Martin Zonnenberg. De muzikale uitvoering staat onder algehele leiding van Vincent van Dam.

Dankzij een donatie van het DeltaPORT Donatiefonds is een mooi programmaboekje gedrukt. In dit boekje zijn de teksten opgenomen van de te zingen liederen, zowel van de koren als van de samenzang.

Ook de koorleden hebben niet stil gezeten. Het symphonie orkest “Consorto di Comprimario” wordt gefinancierd uit de opbrengsten van diverse sponsoracties. Zo hebben de koorleden stroopwafels verkocht en sponsorkaarten in laten vullen door familie en vrienden.

Door al deze gezamenlijke activiteiten kunt u genieten van een sfeervolle muziekavond op vrijdag 16 december a.s.

Foto